Apu ja tuki sopivan työn tai uuden ammatin löytämiseen

Apu ja tuki sopivan työn tai uuden ammatin löytämiseen

Ammatillinen kuntoutus on tarkoitettu sinulle, jolla sairaus tai vamma aiheuttaa uhan työkyvyttömyydestä. Ammatillisen kuntoutuksen päämäärä on aina se, että voit jatkaa työelämässä työkyvyn kannalta sopivammissa tehtävissä tai palata työhön pidentyneen sairauspoissaolon jälkeen.

Apua juuri sinulle?

Erilaisten koulutusten, ammattialojen ja työnhakukanavien hahmottaminen on haasteellista, koska niitä on valtavasti. Saat apua asioiden selkeyttämiseen ja vaihtoehtojen pohtimiseen uravalmennuksessamme. Kaikki valmennustyömme perustuu siihen, että löydämme juuri sinulle sopivan, mielekkään ja pitkäaikaisen ratkaisun, jonka avulla pystyt jatkamaan työelämässä. Nimeämme jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisen valmentajan, jonka kanssa keskityt luottamuksellisesti sinun tilanteeseesi.

Mitä ammatillisen kuntoutuksen uravalmennus on?

  • Uravalmennuksessa kerromme sinulle ammatillisesta kuntoutuksesta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista.

  • Valmennuksessa pohdimme tarkkaan, mitä keinoja ja millaista tukea tarvitset työhönpaluussasi.

  • Osana ammatillista kuntoutusta laadimme aina kuntoutussuunnitelman, joka esitetään ammatillista kuntoutusta tarjoavalle taholle, esimerkiksi työeläkeyhtiölle.

  • Uravalmentaja auttaa sinua suunnitelman rakentamisessa ja ohjaa sekä tukee sinua kuntoutuksen edetessä.

  • Uravalmennus on vapaehtoinen lisäpalvelu, joka toteutuu henkilökohtaisten tapaamisten lisäksi videovalmennuksina, puhelimitse ja sähköpostitse.

Miksi sinun kannattaa valita meidät?

Olemme Suomen suurin yksityinen yritys, joka on keskittynyt osatyökykyisten työhönpaluun tukemiseen. Olemme toteuttaneet eri toimijoille ammatillista kuntoutusta jo 13 vuoden ajan. Meillä on yli 30 toimistoa ympäri Suomea, joten löydät meidät isojen kaupunkien lisäksi myös pienemmiltä paikkakunnilta. Uravalmentajamme asuvat omalla työskentelyalueellaan, joten he tuntevat alueen ja alueella olevat toimijat kuin myös työnantajat ja oppilaitokset. Haluamme löytää aina juuri sinulle sopivan työnantajan ja ratkaisun. Tarkoituksemme ei ole antaa ennalta määrättyjä ratkaisuja, vaan teemme yhdessä sinun näköisesi tulevaisuuden. Nimeämme jokaiselle asiakkaallemme oman valmentajan, jolta saat tukea ja ohjausta koko prosessin ajan. Asiakaspalautteemme ovat loistavia, vuonna 2021 kokonaiskeskiarvo oli 4,5 (asteikko 1–5). Jos sinulla on jo ennakkopäätös ammatillisesta kuntoutuksesta, voit olla yhteydessä päätöksessä nimettyyn henkilöön/kuntoutustiimiin ja pyytää päästä meille uravalmennukseen.

Kelan ammatillista kuntoutusta toteutamme tällä hetkellä vain Salossa. Katso lisätietoa Kelan tarjoamasta ammatillisesta kuntoutuksesta sivustolta oikeatyo.fi

Kevan työeläkekuntoutusta toteutamme vastaavasti 10 paikkakunnalla, joita ovat Espoo, Vantaa, Porvoo, Lohja, Lahti, Jyväskylä, Seinäjoki, Lappeenranta, Tampere ja Rovaniemi.

Kuinka haet työeläkeyhtiöstä ammatillista kuntoutusta?

Kuinka haet työeläkeyhtiöstä ammatillista kuntoutusta?

Haluaisitko kuulla lisää palveluistamme?

Ota yhteyttä ja varaa maksuton tapaaminen asiantuntijamme kanssa.

Emmi Hirvonen
kehitysjohtaja
emmi.hirvonen@katjanoponen.fi
p. 0400 586 807

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.